Persoonlijk advies voor computer of GamePC

Vergelijken op prijs/kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een computer voor email/internet of een computer om de nieuwste spellen op de hoogste settings te spelen, prijs kwaliteit blijft enorm belangrijk. Als een videokaart of processor bijvoorbeeld maar 10% extra performance geeft, maar 40% meer kost kun je je afvragen of dit het waard is. Door deze kennis van producten, kunnen we samen een PC samenstellen die voldoet aan je vereisten en tegelijk niet teveel kost. Vul het formulier in en krijg binnen 3 uur antwoord.

Huishoudelijke computer

Ook voor een huishoudelijke computer ben je bij ComputerPilot bij het goede adres. De voordelen van een computer zelf samenstellen of laten samenstellen is dat deze later makkelijker en goedkoper te upgraden is. Bij kant en klare PC’s hebben de fabrikanten vaak hun eigen aansluitingen of structuur gecreëerd waardoor upgraden zeer lastig is. Na 3 tot 5 jaar ben je genoodzaakt een compleet nieuwe computer te kopen. Wat een goede goedkope deal leek, wordt uiteindelijk toch duurder. Het overzetten van gegevens van de ene PC naar de andere is een vervelend karwei. Waarom dan niet een Pc kopen die de komende 10 jaar makkelijk te upgraden is? De keuze is snel gemaakt wat ons betreft. Wij hebben al compleet nieuwe huishoudelijke Pc’s vanaf 300 euro.

Goedkope GamePC

Een goedkope GamePC is goed te realiseren. Bij sommige aanbieders staat “geschikt voor fortnite”. Hier zitten een hoop haken en ogen aan. Welke settings? Welke schermresolutie? Is de PC ook bestendig tegen updates die volgend jaar uit komen? Een goede toekomstbestendige(min. 5 jaar) gamePC kost al snel €800 tot €1000.Een goedkope GamePC kost ongeveer €400. Hierbij letten we er ook op of een PC makkelijk(lees goedkoop) te upgraden is in de toekomst (binnen 2 jaar). Hierdoor bespaar je de kosten van een compleet nieuwe computer. Je loopt als het ware 1 of 2 ontwikkelingen achter, maar bespaart wel 40% op je onderdelen.

High-end GamePC

Een GamePC kun je zo duur maken als je zelf wilt. De combinatie van uiterlijk, nieuwste componenten en prestaties kunnen de prijzen flink opdrijven. Op dit moment is de RTX3090 de beste videokaart voor consumenten op de wereld. Daar hangt dan ook een prijskaartje aan van 1700 euro voor alleen de videokaart. Voor datzelfde geld heb je ook een high-end GamePC met een de RTX3070. Bij ComputerPilot helpen we je graag een high-end GamePC voor je samen te stellen. Kijk gerust in de webshop om de al samengestelde mogelijkheden te bekijken. 

Goedkope GamePC
Behuizing TG4
Videokaart RTX3080

Contactformulier advies op maat