Hulp bij je computer samenstellen?

Als je je eigen computer samen gaat stellen wil je natuurlijk wel dat alles past en de onderdelen samen kunnen. ComputerPilot helpt je graag door advies te geven. Dit is gratis en vrijblijvend.

Wat wil je met de computer doen?

Dit is de hoofdvraag die je jezelf moet stellen. Je kunt een computer zo duur maken als je zelf wilt, maar als je vervolgens de extra’s niet gebruikt is dit natuurlijk zonde van je geld. Om een voorbeeld te geven: Als je een PC wilt samenstellen om spellen als minecraft, league of legends, counterstrike etc. te spelen kun je er voor kiezen om de nieuwste videokaart en processor in je computer te zetten. Heb je geen plannen om in de nabije toekomst andere zwaardere spellen te spelen? Dan is dit zonde van je geld. Of je nu 120 FPS haalt met de 1050TI videokaart of 300 FPS met de RTX 3080. Het verschil ga je praktisch niet merken. Hetzelfde geldt voor je processor. Vaak is bij een GamePC je videokaart limiterend en niet je processor.

Computer samenstellen
Behuizing TG4

Waar te beginnen?

Ga je voor een gaaf uitziende computer? Dan moet je eerst de buitenkant kiezen. Kies je voor performance, dan moet beginnen met de processor/videokaart gevolgd door het moederbord. De vele verschillende componenten moeten wel op mekaar passen natuurlijk. Dit is een puzzel die best wat vaardigheden vraagt. Heb je bijvoorbeeld 4 fans in je behuizing? Hou dan rekening dat je moederbord ook 4 fan-aansluitingen heeft. ComputerPilot helpt je graag en denkt mee. Ook geeft ComputerPilot gericht advies en zoekt de beste prijs/kwaliteit voor je uit. Zo heb je het meeste waar voor je geld. Ook krijg je een korte beschrijving hoe de keuze tot stand is gekomen. ComputerPilot denkt ook na over de toekomst, houdt sloten vrij voor simpele upgrades wanneer de technologie zwaardere eisen stelt. Hierdoor voorkom je de aanschaf van een compleet nieuwe computer.

Samenstellen van je computer.

Vul onderstaand formulier in met jouw behoeftes en budget en krijg binnen 3 uur een PC op maat met de prijs. Eventuele aanpassingen zijn daarin mogelijk. Gratis en vrijblijvend met scherpe prijzen.