Als je je computer zelf samenstelt zullen deze onderdelen in uw computer moeten worden gezet (assemblage). Dit probeert ComputerPilot zo snel mogelijk te doen, ga echter uit van een levertijd van 3 tot 5 werkdagen indien alle onderdelen direct leverbaar zijn(95% is direct leverbaar). Voor een PC met een zware videokaart (RTX modellen) kan het zijn dat de levertijd 5 tot 10 werkdagen bedraagt. Dit zijn uitzonderingen en zal vooraf worden gecommuniceerd. Dit omdat videokaarten schaars zijn en ComputerPilot deze bij buitenlandse leveranciers besteld om de prijs zo laag mogelijk te houden. 

Helaas zijn we per 24-10-2021 genoodzaakt om voor verzending verzendkosten te berekenen. Dit omdat het te vaak gebeurde dat een PC defect of helemaal niet aan kwam na verzekerd meegegeven te zijn met een transporteur. Hierbij wordt het een juridische strijd bij wie de schuld ligt in het geval dat bijvoorbeeld de videokaart defect is. Hier zitten wij en u als klant niet op te wachten. 

Om die reden bezorgen we vanaf 24-10-2021 de computers zelf voor een tarief van €25,- ongeacht de afstand. Bij bezorging op de Waddeneilanden worden de veerbootkosten voor een personenauto ook in rekening gebracht. We installeren de PC ook gelijk om eventuele problemen direct op te merken.


Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren neem dan zo snel mogelijk contact op via de email of telefonisch via 055-7851613.

Verzendkosten