PC schoonmaken

Kan ik mijn PC laten schoonmaken bij jullie?

Ja, je kunt je PC laten schoonmaken bij ons. Je brengt de PC langs bij onze werkplaats en wij zorgen dat hij aan het einde van de dag weer klaar staat om weer opgehaald te worden. In overleg is het mogelijk dat dit slechts een paar uur duurt zodat u bijvoorbeeld in de binnenstad van Apeldoorn kunt winkelen.

Welke onderdelen worden er schoongemaakt?

Ten eerste zullen we alle onderdelen zo goed mogelijk stofvrij maken. Hierbij leggen we vooral de aandacht op ventilators en koelblokken. Ten 2e zullen we de koelpasta vervangen bij onderdelen die geen garantie meer hebben. Als laatste zullen we kijken naar de prestaties van de onderdelen en een advies meegeven voor eventuele uitbreidingen/vervangingen of kosten voor een compleet nieuwe PC. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Wat zijn de kosten? 

De kosten voor het schoonmaken van een PC bedragen €69,-inclusief BTW. Bij meerdere PC's  kan een speciale prijs worden gemaakt. Bij een upgrade kunnen we altijd een speciale prijs maken omdat we dan tochal bezig zijn met de PC.

Maken jullie ook zakelijke PC's schoon?

Ja, wij maken ook zakelijke PC's schoon. Als PC's bijvoorbeeld bij grafische designbedrijf niet goed stofvrij zijn, kan dit gevolgen hebben voor de prestaties van de PC. De productiviteit gaat achteruit waardoor er uiteindelijk onnodig tijd en dus geld verloren gaat.