Over Ons

“De computerwinkel in Budel worden”

Mijn naam is Berry Nieveld en ben van jongs af aan al geïnteresseerd in computers. Door mijn interesse in computers heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van computers en computergames. Op 1 januari 2021 ben ik Computerpilot om mensen door het spreekwoordelijke computerbos te begeleiden.

Vroeger heb ik op hoog niveau gegamed met de PC toen er nog niet veel geld in te verdienen was. Naast PC-expert ben ik piloot in de grootschalige luchtfotografie waarbij de affiniteit met computers weer terug komt zowel in de cockpit als het verwerken van de foto’s. Mijn kracht zit hem in de service die ik zo goed mogelijk probeer te bieden door mee te denken naar een zo efficiënt mogelijke oplossing tegen de laagste prijs. Er gaat niks boven een tevreden klant die niet teveel betaalt. De prijzen zullen vergelijkbaar zijn met de grote namen als Alternate, Megekko, Azerty en Informatique. De laatste paar jaar ben ik steeds meer computers gaan samenstellen. Tweede hands maar ook met nieuwe componenten.

Misstanden! GamePC blijkt geen GamePC…

Het afgelopen jaar heb ik een behoorlijk goed beeld van de markt gekregen. Helaas worden er nog te vaak PC's aangeboden die de naam GamePC niet waardig zijn. Bijvoorbeeld een computer met Fortnite logo in de afbeelding wordt aangeboden terwijl deze net 35 FPS in low settings haalt met het spel Fortnite , om dan nog maar over de toekomstige updates van Fortnite te zwijgen. Dat noem ik geen GamePC maar misleiding en weggegooid geld. Om hier wat aan te doen, naast dat ik zeer veel interesse voor computers heb, heb ik besloten om mijn eigen computerwinkel te starten. Als je een computer zoekt voor een specifieke game, hoort daar minimaal 60 FPS op een 22 inch beeldscherm(1680×1200 resolutie) op medium settings bij. Anders zal de game gaan stotteren en wordt het meer een ergernis dan plezier. Games zullen alleen onder die voorwaarde worden vermeld in de afbeelding of tekst. Het doel is om later een fysieke computerwinkel in Budel te openen.

Naar GamePC's